Denne danske virksomhed har en ugentlig arbejdsdag i naturen

Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Corona har været hård ved mange virksomheder og organisationer i 2020 og og i 2021. Mange virksomheder har været tvunget til at lukke og sende hele staben hjem og det har taget på medarbejderne. Denne danske virksomhed går dog helt andre veje for et stærkere sammenhold under Corona.

Dansk Kontorstole Forsyning er en mindre virksomhed med beliggenhed i Glostrup. Modsat mange andre virksomheder har denne virksomhed haft ekstremt travlt under Corona pga nedlukninger og behov for kontorstole.

Faktisk har de haft så travlt at der stort set var intet tilbage at sælge og som så mange andre er Dansk Kontorstole Forsyning også ramt af denne travle og dyre tid i transportindustrien. Medarbejderne har arbejdet i døgndrift og det har kunne mærkes i manglende energi hos de enkelte medarbejdere. Løsningen? Vi flytter kontoret ude i skoven en gang om ugen.

Fornyet energi, sjov og en mere bevægelig arbejdsdag ude i naturen

Dansk Kontorstole Forsyning har nu en ugentlig arbejdsdag  i Frederiksdal Skov. Her er der flyttemænd der etablerer et åbent kontor i skoven og strøm, får de fra en powerstation. Denne alsidige arbejdsdag i naturen giver medarbejderne fornyet energi og en dag de glæder sig til.

Naturdagen, som virksomheden kalder den foregår ved følgende:

Man møder ind om morgene som man plejer og her vil der være opstillet kontormøbler og computer. Der er ligeledes isat vindstød for at det ikke skal blive for koldt. Man mødes på bålpladsen, hvor der bliver spist fælles morgenmad. Herefter påbegyndes det daglige arbejde lige indtil kl. 11.30 hvor man igen mødes på bålpladsen. Her spises der frokost om bålpladsen med mad udefra. Dagen slutter ligeledes 1 time tidligere end normalt. Når medarbejderne går hjem fra naturdagen, har de haft en virkelig god og alternativ dag, hvilket kan mærkes på kontoret dagen efter.

Hvem er Dansk Kontorstole Forsyning?

Dansk Kontorstole Forsyning er en mindre virksomhed beliggende i Glostrup og som forhandler kontorstole til private og erhverv. De har et showroom i København hvor du, helt gratis kan få ergonomisk og kompetent rådgivning. Firmaet råder over alt fra montører til eksperter indenfor ergonomi.

Mon andre danske virksomheder følger trop?

Vi syntes Dansk Kontorstole Forsyning er et fantastisk godt eksempel på medarbejder trivsel og naturligvis opfordrer flere danske virksomheder til lignende.