Historie

Missionen
Service i særklasse. Sæsonbetonede råvarer.
Nøje sammensatte menuer. 

Så enkelt kan missionen for Odenses nye gourmet restaurant The Balcony beskrives.
 
Vi vil levere spiseoplevelser i særklasse.
Og her skal en tyk streg under oplevelser,
for vi vil gøre hver aften til noget helt særligt.
 
Vi håber at Odense er klar. 

Det er vi.
 

Køkkenet
I køkkenet følger vi årets gang. Vi bruger de råvarer, der er i sæson, for så er de sprødest og lækrest.
 
I sommerhalvåret vil du opleve lette tilberedninger og friske retter. Om vinteren skiftes menuen ud med mere bastante retter, hvor vi også vil sylte, henkoge og salte vores råvarer.
 
Du kan forvente et køkken med højt teknisk niveau og en blomstrende kreativitet, hvor velsmagen og råvarer er i fokus.
 
Køkkenchef er
Peter Steen Hansen & Anders Jensen.

Baren
God mad kræver god vin. Eller gør det?
 
På The Balcony tør vi udfordre det traditionelle, så til vores menuer er det også muligt at vælge en juice-menu – såvel som en mere klassisk vinmenu.
 
Juice-menuen er nøje afstemt retterne og vil være en helt særlig alkoholfri oplevelse, som varierer med sæsonens råvarer.
 
Vi har naturligvis også en nøje tilpasset vin-menu med kvalitetsvine, der bringer det bedste frem i de retter, køkkenet byder på.
 
Restaurantchef er Kasper Winter
 

Historie
Odenses nye gourmetrestaurant The Balcony åbnende den 29. april 2016.
 
Restauranten ligger centralt i Odense på Vestergade 68, 1 sal.
 
Restauranten er resultatet af et ønske om en gourmetrestaurant i hjertet af Odense.
På The Balcony tør vi tage chancer og afprøve nye ideer, og vi glæder os til at byde Fyn og resten af Danmark velkommen til en spiseoplevelse i særklasse.
 
Hør nærmere om dine muligheder for et arrangement ved, at kontakte os på telefon