Historie

Missionen
Service i særklasse. Sæsonbetonede råvarer.
Nøje sammensatte menuer. Og en mission baseret på økologi.

Så enkelt kan det beskrives for Odenses gourmet restaurant, The Balcony.
 
Vi vil levere spiseoplevelser i særklasse.
Og her skal en tyk streg under oplevelser,
for vi vil gøre hver aften til noget helt særligt.

Køkkenet
I køkkenet følger vi årets gang. Vi bruger de råvarer, der er i sæson, for så er de sprødest og lækrest.
 
I sommerhalvåret vil du opleve lette tilberedninger og friske retter. Om vinteren skiftes menuen ud med mere bastante retter, hvor vi også vil sylte, henkoge og salte vores råvarer.
 
Du kan forvente et køkken med højt teknisk niveau og en blomstrende kreativitet, hvor velsmagen og råvarer er i fokus.
 
Køkkenchef er
Peter Steen Hansen & Anders Jensen.

Restauranten
God mad kræver god vin. 
Vi har naturligvis også en nøje tilpasset vin-menu med kvalitetsvine, der bringer det bedste frem i både maden såvel som vinen.

Da The Balcony er en økologisk restaurant, betyder dette også at tjenerne skal tænke økologisk og derved være lidt mere kreative når det kommer til at finde et godt vin match.
 
Restaurantchef er Kasper Winter
 

Historie
Odenses nye gourmetrestaurant The Balcony åbnende den 29. april 2016.
 
Restauranten ligger centralt i Odense på Vestergade 68, 1 sal.
 
Restauranten er resultatet af et ønske om en gourmetrestaurant i hjertet af Odense.
På The Balcony tør vi tage chancer og afprøve nye ideer, og vi glæder os til at byde Fyn og resten af Danmark velkommen til en spiseoplevelse i særklasse.